Küpe Büyüklüğü

küçükten büyüğe doğru Farklı boyutlarda incilerin modelin kulağı üzerinde görünümleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
Bu resimlerin tümü ana inci türlerini de göstermektedir: Japon Akoya, siyah Tahiti ve Beyaz Güney Denizi incileri. Bu resimlerin amacının incilerin tam boyutunu değil, her inci türünde mevcut olan boyut aralığını göstermek olduğunu unutmayın.
 
top küpe, her kadının mücevher kutusunda saklaması gereken klasik bir mücevher parçasıdır. Doğru çivi çifti her yere gidebilir ve her durumda kesinlikle mükemmel görünebilir.
 
6,0 - 6,5mm Akoya İncili Küpe
 Bu büyüklükteki inciler 6 ila 16 yaş arası genç kadınlar ve minyon yapılı kadınlar için idealdir.
 
 
6,5 - 7,0mm Akoya İncili Küpe
 Bu büyüklükteki küçük boyutlu inciler tekrar 6-17 yaş arası genç kadınlar ve minyon yapılı kadınlar için idealdir.
 
 
7,0 - 7,5mm Akoya İncili Küpe
 18 ila 60 yaş arası kadınlar için popüler ve çok yönlü inci boyutu. 7,0-8,0 mm boyut aralığı, "Klasik İncilerin" özüdür ve ne zaman ve nerede giyilirlerse giyilsinler kesinlikle uygun ve güzel olacaklardır.
 
 
7,5 - 8,0mm Akoya İncili Küpe
 18 ila 60 yaş arası kadınlar için aranan popüler ve çok yönlü inci büyüklüğü. 7,5-8,0 mm boyut aralığı, "Klasik İncilerin" kalbidir ve ne zaman ve nerede giyilirlerse giyilsinler kesinlikle uygun ve güzel olacaklardır.
 
 
8,0 - 8,5mm Akoya İncili Küpe
 Akoya incilerinin büyüklüğündeki son sınıra ulaşmış bulunuyoruz. Orta büyüklüğün bir tık büyüğü olsun derseniz doğru bir tercih olacaktır. 
 
 
9-10 B+ Tahiti inci küpe
Artık Kolayca ikinci en popüler inci küpe boyutu aralığımız olan 9,0-10,0 mm inciler, "normal"den bir adım öteye gitmek isteyen kadınlar içindir. Çok dramatik olmadan daha göz alıcı ve yine de kulakta rahat bir dokunuş.
 
 
 
10-11 Beyaz Güney Denizi inci küpe
 10.0-11.0mm inciler, lüks inci küpe boyutları için "tatlı noktada". Bu boyut aralığında çok büyük Tatlı su incileri ve daha küçük Tahiti ve Güney Denizi incileri bulacaksınız. Bu inciler hala orta düzeyde bir his ve ağırlığa sahiptir ve kulaktan öne doğru düşmezler.
 
 
11-12mm Tahiti inci küpe
Kadınların 11.0-12.0mm boyutundaki incilerle ilgili sevdikleri şey, şüphe götürmez bir şekilde üst düzey, lüks inciler olmalarıdır. Aydınlık ve lüks Angelina Jolie, kırmızı halı etkinliklerinin çoğunda bu boyda (hatta daha büyük!) 
 
 
12-13mm Beyaz Güney Denizi inci küpe
 12,0-13,0 mm inci boyutu, mevcut en büyük ve kadınlar için önerdiğimiz en büyük boyutudur. Ağırlık sorunları nedeniyle 13,0 mm'den büyük inciler için sallanan küpe stillerini düşünebilirsiniz. 12,0-13,0 mm boyut aralığı, Beyaz ve Altın Güney Denizi incileri, siyah Tahiti incileri ve nadiren Tatlı su inci türleri gibi daha büyük, egzotik inci türlerinden oluşur.