HİKAYEMİZ


1979 yılında Ege’nin incisi İzmir’de küçük bir ticarethane olarak kurulan Çelik Ticaret, 2002 yılında E- Ticaret üzerine çalışmalara başlayarak küçük bir ticarethane imajından sıyrılarak 2006 yılında Çelik Group İthalat ve İnternet Hizmetleri adını alarak kurumsal bir kimlik kazanmıştır. 2012 yılında Çelik Group İnternational İmport Production Services adı ile Oyster Pearl L.L.C. (Limited Şirketi) Stratejik Ortaklığı ile İstiridye İnci® ve Just Pearl® markasını da bünyesine katarak faaliyetlerini sürdürmeye devam eden firmamız İzmir’de başladığı serüvenini Türkiye’ye, A.B.D. New York ve Dünya’ya anlatmayı ve kendisini sektöründe tanıtmayı başarmıştır. Bugün Türkiye’nin ve Dünya’nın sayılı İstiridye İnci üretim ve ithalatı yapan firmaları arasında yerini almıştır.

Her işin dijital ortamda yürüdüğü bu dijital çağda güvenilir bir alışveriş sitesi olarak siz müşterilerimizin daima yanında olduğumuzu hissettirmek ve güveninizi daima hissetmek istiyoruz. Reel bir iş yerinin nasıl kendini sürekli yenilemesi gerekiyorsa, bizlerde İstiridye İnci ve Just Pearl markası olarak sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek ve ürün kalitemizi sizlere daha iyi gösterebilmek için web sitemizi yenilemeyi ve güncellemeyi misyonumuz olarak belirledik. Kurulduğumuz  ilk günden bu güne kadar kaliteli ürün üretmeyi ve her zaman en iyi hizmeti sunmayı vizyon olarak benimsemiş olan firmamız, müşterilerimizin firmamıza karşı göstermiş olduğu güvenilirlik kıstasını da bu sayede başarı ile aşmıştır; aşmaya da devam edecektir.

Güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmayacağımızı çok özel bir uzmanlık ve ustalıkla işlenen incilerimizin üretim aşamasından yüksek kalite ve teknolojide tasarlanan takılara dönüştürülmesi evresine ve oradan da online satışına kadar olan her aşamasında siz değerli müşterilerimize hissettirecek ve yansıtacağız.

Biz değer verdiklerimize değmeli dediğimiz bir işçiliği seçtik. Sizler de değer verdiklerinize değer dediğiniz armağanlar vermek için, Just Pearl , İstiridye İnci®’yi seçtiniz.

TEŞEKKÜR EDERİZ.