TESLİMAT SÜRESİ

 

Kapıda Ödeme

Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaşım şartları, mücbir sebepler, vb. haricinde) 600 km’ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; 600-1000 km arası mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; 1000 km’den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü içerisinde teslim edilir..

Ücretsiz Kargo

Ayrıca bulunduğunuz il ve ilçeye göre kargo dağıtım günlerini görmek için buraya tıklayınız.

Tüm ürün çeşitlerini İzmir kargo merkezinden, İstanbul ve Ankaradaki şubelerden de sınırlı ürün çeşitleri ile ürünleri görerek satın alabilirsiniz.

Ürün çeşitliliği için lütfen bulunduğunuz il bayisi ile irtibata geçiniz.

İzmir merkezden çıkan paketleriniz aynı gün kargolanır ve genellikle 1 gün sonra sizin adresinize ulaşır.

İade & Değişim Garantisi

Hafta içi 17:00'ye kadar verilen siparişleri aynı gün, Cumartesi 12:00'den önce verilen siparişler aynı gün, Cumartesi 12:00'den sonra verilen siparişler ise Pazartesi günü kargoya teslim edilmektedir.

 

YURT DIŞINDAN SİPARİŞ VERECEK MÜŞTERİLERİMİZİN DİKKATİNE : 
 
Almış olduğunuz ürün ya da ürünler, İstiridye İnci® ve kargo firmasından bağımsız olarak bulunduğunuz ülkeye göre gümrük vergisine muaf tutulabilirler. Çok sık yaşanmayan bir durum da olsa böyle durumlarla dönem dönem karşılaşılabilmektedir. Bu ücret ödenmeden, ürününüzün gümrükten çıkışının sağlanması mümkün olmamaktadır. Satın alımlarınızda bu opsiyonu göz önünde bulundurmanızı rica ederiz.