MUTLU OL

 
Sizler mutlu olun ve sizler mutlu edin diye okyanuslar ötesinden en kaliteli ve değerli incileri getirdik; en güzel ve en zarif tasarımlı kolye setleri, bileklik setleri ve yüzük setleri ile sunabileceğimiz en iyi hizmetle sizlerin beğenisine sunduk.
Bu sayede 2007 yılından günümüze kadar mutlu ettiklerimiz sayfasına yazdığınız binlerce yorum ve bizi arayarak anlattığınız binlerce anımız oldu. Yazdığınız yorumlardan ve anlattığınız anılardan her seferinde öylesine etkilenip mutlu olduk ki, bu büyük mutluluğu paylaşmak istedik. Bu büyük mutluluk paylaştıkça daha da büyüsün istedik ve 13 Aralık 2015 tarihinde Mutlu OL Kampanyası’nı başlattık.
Sevilen ve beğenilen oyuncu Tolga Karel’de bizi tercih etti ve Mutlu Ol Kampanyamıza katılarak videosunu bizimle paylaşarak, mutluluğumuzun büyümesine katkıda bulundu.
İstiridye İnci® blog sayfamızdan Hediyenin taktim edildiği ünlü The Signature Room at the 95th Lokantasında çekilmiş resimlerinede de göz atabilirsiniz.

 

 

Şimdi Sıra Sizde! En Beğenilen Hediye Sunumunu Siz Yapın!

HEDİYE ANINI BİZİMLE PAYLAŞIN

2. KOLYE UCUNU KAZANIN

 

 

Mutlu Ol Kampanyasına Katılım Şartları ve Yarışmanın Püf Noktaları!

  • Gönderdiğiniz videolar için teşekkür ederiz… Ancak bazen eşlerin önceden bu hediyeden haberi varken kurgulanmış videolar gönderebiliyor; belirtmek isteriz ki kurgu videolar kabul edilmeyecektir. Ürünlerimizi hediye ettiğiniz sevdiklerinizin hediyeden haberi olmamalı ve hediyenin verildiği o an kesintisiz bir şekilde kayda alınıp, tarafımıza gönderilmelidir.
  • Hediyenizi takdim etmeden önce kurdelesini sökmeden kenarından çekerek hediyenizin ön kontrolünü sağlayabilirsiniz.
  • Satın aldığınız hediyenin kutusu ve garanti belgesi gibi aksesuarlar açılış anında görülmelidir.
  • Konservenin açılış anında, konserveyi açan kişinin yüz ifadeleri tam olarak görülmelidir.
  • Kampanya katılımı için resmi istiridyeinci.com.tr sitemizden en az 950 TL değerinde satın alınmış bir set takdim edilmelidir.
  • Videonun başlangıcı hediyeyi alan kişinin hediye kutusunu açtığı andan itibaren olmalıdır. Videonun sonu ise incinin kolyeye takılıp hediye edilen kişinin boynuna taktığı ana kadar sürmelidir.
  • Video çekimi çapraz ve yüksek açıdan bir noktaya sabitlenerek ya da elde cep telefonu kamerası tutularak gerçekleştirilmelidir.
  • Kolye Hanım efendinin boynuna takıldıktan sonra yüzü gösteren ve çiftlerin bir arada olduğu 1 adet Selfie yada Fotoğraf
  • Bu kampanya hedeflenen videoya ulaşana kadar geçerli olacaktır.
  • Video kayıtlarınızı Whatsapp aracılığı ile 0530 668 30 10 numaralı hattımızdan ya da hediye@istiridyeinci.com.tr e-posta adresine gönderiniz.. ya da Android yada ios uygulama Marketinden ücretsiz weetransfer uygulamasını indirip uzun metrajlı Videolarınızı hediye@istiridyeinci.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
  • "Hediye Anı" görüntü ve videoları Web sitemizde ve TV reklamlarında kullanılacaktır.