ŞİŞELİ HEDİYE NOTU

SISEHAT
Eski fiyatı: 200  149 
Paylaş
  • Pinterest
  • Yazdır

 
  •  İNCİ KALİTESİ 

    Uluslararası GIA - Dokuz Eylül Üniversitesi DGL değer kriterlerinde incinin kalitesini belirleyen en önemli etkenler incinin parlak, pürüzsüz, yuvarlak ve büyük olmasıdır. 

    Seçtiğiniz inci kalitesi doğrultusunda mağazamızdaki incilerin tamamı mücevher kalitesindedir.

  • Akoya İncileri'nin tam yuvarlaklığı, pürüzsüzlüğü, parlaklığı yüksek kalite standartlarında ve AA+ ve AAA kalite puanına sahiptir.

  •  Tatlı Su İncileri, piyasadaki diğer “tatlı su incisi” adı altında satılan incilere göre daha parlak, pürüzsüz ve şekil itibari ile daha düzgündür.

  • “South Sea” diğer adı ile Güney Denizi İncisi'ni; Akoya İncisi gibi Dünya ‘da ilk defa istiridye içerisinde sunma fikri gururunu yaşayarak sizlerin beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız

  • "Kara İnci” ve "Siyah İnci" adıyla da bilinen Tahiti İncisi'ni de Dünya‘da ilk kez istiridye içerisinde, sizlerin beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız.

    Biz değer verdiklerimize değer dediğimiz bir işçiliği seçtik ki, sizler de değer verdiklerinize değer dediğiniz armağanlar seçin ve hediye edin.


  • MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Kurulduğu ilk günden bu güne kadar kaliteli ürün üretmeyi ve her zaman en iyi hizmeti sunmayı vizyon olarak benimsemiş olan firmamız, müşterilerimizin firmamıza karşı olan güvenirlilik kıstasını başarılı bir şekilde aşmış ve aşmaya da devam edecektir.

Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle sadece alışverişiniz sırasında değil, daha sonrasında da yapmış olduğunuz alışverişten duymuş olduğunuz memnuniyeti önemsiyor, kaliteli işçilikten ve daha iyi hizmetten asla ödün vermiyoruz.

 

  • ÜRÜN GÜVENİRLİLİĞİ

Gümüşü kısa sürede kararan ve sadece parlatma işlemi yapıldığında parlayan maden veya takı olarak biliriz. Ancak bu durum maliyetleri düşürmek için takının yüzey ve işçilik kalitesizliği ile yanlış rhodioum kaplama işlemlerinden kaynaklanmaktadır.

 

Mücevherde fiyatı belirleyen önemli bir etken takının üzerindeki yüksek işçilik değeridir.

 

 
 
 
 

%100 Kararmayan Gümüş Farkı

 

Kalite değeri düşük gümüşün ya da altının üzerine rhodium kaplama yapsanız dahi İstiridye İnci® markalı gümüşler gibi parlak olmaz. (Mağazamızda test edilerek sonuçları görülmüştür.) Özel elde üretilen İstiridye İnci® markalı saf gümüş takılarda kullanılan rhodioum kaplama ve işçilik kalitesi dünyada yalnız sayılı markalarda kullanılmaktadır.


İstiridye İnci® markalı gümüş takılarımız üst kalite mücevher kalitesindedir.

Klasik gümüş ve kuyumcu mağazalarında satılan altın ve gümüş takılar ile ürünlerimizi karşılaştırdığınızda belirgin kalite farkını görebilirsiniz.

 

İstiridye İnci®, alışveriş merkezi ya da yüksek potansiyelli caddelerde yüksek giderlerle mağaza kiralayarak ve yüksek fiyatlarla satış yapmak yerine E-Ticareti tercih etmektedir. E-Ticaret sayesinde her müşterimizi makul fiyatlarla satın alabileceği gerçek mücevher kalitesiyle tanıştırmamız mümkün olmaktadır.

 

Bu nedenle resimlerde gördüğünüz kalite ile size ulaşan kalitenin aynı olması için azami çaba sarf ederiz. Mücevherin kalitesini gerçek anlamda görebilmeniz için özel teknikler kullanırız. Bu konudaki özel hassasiyetimize güveneceğinizi bilmek bizim en büyük mutluluğumuzdur. Ayrıca görseldeki ürün ile size gelen ürünün aynı olmadığını düşündüğünüz taktirde sorgusuz, sualsiz ücretinizi iade etmeyi de garantilemekte hiçbir mahsur görmemekteyiz.

 

Sektörümüzde edinmiş olduğumuz tecrübelerimize ve tecrübelerimiz karşılığında aldığımız güven belgelerine sahip olmanın kıvancını yaşamaktayız.

Koleksiyonumuzda yer alan ve siz değerli müşterilerimizin, beğenisine sunduğumuz e-ticaret sitemizdeki ürünlerimiz uluslararası standartlara uygun Garanti Sertifikası ile gönderilmektedir.

 

Özel tasarım, şık, zarif ve istiridye şekli ile hediyenizle uyumlu mücevherlerinizi kullanışlı kutusunda saklayabilirsiniz.

 
 

  • AR-GE ÇALIŞMALARI

Araştırma ve Geliştirme veya kısasa AR-GE kültür, insan ve toplumun bilgisinden oluşan bilgi dağarcığının artırılması ve bu bilgi daracığının yeni süreç, sistem ve uygulamalar tasarlamak üzere kullanılması için sistematik bir temelde yürütülen yaratıcı çalışmaları kapsar.

Ar-Ge; hem bir şirket, hem de bir ülke için yenilikçilik yoluyla büyüme ve gelişmenin başlıca unsurudur. Bu nedenle Ar-Ge yapan kuruluşlar daima üretkenliklerini ve üretim kalitelerini artırmak veya yeni ürün ve hizmetler yaratmak amacını güderler.

İstiridye İnci® olarak bizlerde kuruluşumuzun ilk gününden bugüne kadar ki serüvenimizde daima üretmeyi, daima üretim kalitemizi iyileştirmeyi ve daima daha iyi hizmet verebilmeyi amaçladık.

Müşterilerimizin aradıklarından daha iyisini bulabilmeleri çabamız bizleri sürekli daha iyiyi üretmeye yöneltmektedir… Bu nedenle ürünlerimizin üretim aşamasından online satışına ve hatta ürünlerimizin satışından sonraki memnuniyet aşamasına kadar her alanda yenileme ve geliştirme çabalarımıza devamediyoruz; daima edeceğiz.


 

  • PATENT VE KALİTE BELGELERİ

    Satın alacağınız tüm inci ve takılarımız Dokuz Eylül Üniversitesi, DGL, GEM, TSE,  Patent Enstitüsü ve Uluslararası Sertifikasına sahiptir.

     

    GEM Sertifikası: Bakanlık onaylı özel laboratuvarların hazırladığı ve incinin kimlik bilgilerinin (özelliklerinin) yer aldığı sertifikadır. Güney Denizi İncileri ve Tahiti İncileri Dünya'da ilk defa İstiridye İnci® sunum farklılığı ile  satışa sunulmuştur.

     

    İstiridye İnci® Markası ve ürünleri Patent Enstitüsünün onayı ile güvence altına alınmıştır. İstiridye İnci® markasının başka şahıs, kurum ve kuruluşlar tarafından izinsiz olarak kullanılması durumunda suç duyurusunda bulunup cezai işlem uygulanır. Aynı şekilde bünyemizde geliştirilen çok sayıda modelin tasarım tescilleri de güvence altına alınmıştır.

     

     

     

    Sevdiklerinize en özel armağanı sunun diye,

     

    Okyanuslar ötesini aştık; mavinin en derinliklerinden en kaliteli ve değerli incileri seçtik…

     

    Sadece size ve sevdiklerinize özel olsun diye en ince ayrıntısına kadar düşündük, en zarif ve kusursuz takıları tasarladık.

     

    Biz siz mutlu olun ve siz sevdiklerinizi mutlu edin diye,

     

    Unutamayacağınız anlar yaşayın ve yaşatın diye,

     

    En şık hediye paketlerini hazırladık.

     

    İnce fikirlerin tercihi, İstiridye İnci!

 
 
 
 
       
       
       
       
       

 

Pinterest